Get the Flash Player to see this player.
Dalam perlawanan yang boleh dikatekan agak menarik, Malaysia tidak lagi dibelasah seperti mane suatu ketika dahulu.. Kalau ade yang selalu online di forum rasmi Manchester United di ManUtd.com, mungkin ade yang terlihat perbualan conversion di antara rakyat Malaysia dan UK.. Jelas ade segelintir rakyat Malaysia bangga dengan keputusan tersebut dan meluahkan hasratnye di sane.. Tapi mereka (UK) membidas dengan mengatakan yang itu hanyelah perlawanan pemanas badan dan tolong jangan adili Man Utd ketika mereka sedang memanaskan badan.. Bagi saye ape yang mereka nyatakan ade kebenaranye.
Ianye mudah, kite jagan terlalu syok sendiri sampai heboh satu dunia yang Malaysia kalah tipis right? Rasenye kalau nak heboh pun, heboh2 lah dalam Bahasa Malaysia.. Sekurang2nye tidak ade rakyat UK yang faham bahasa kite kan? hehe..
Dan antara perkare yang paling mengejutkan dalam jelajah asia 2009 ni adalah bile Hotel Penginapan Pemain United di Indonesia di BOM sebelum mereka (Man Utd) duduk secare rasminye.. alangkah bernasib baiknye mereka (pemain man utd).. Kalaulah mereka da duduk then BOMMM.. hbis la sape nak main untuk Man Utd lagi untuk musim depan kan? InsyaAllah kuar devision la jawabnyer..
Shhh.. tahukah anda, penyokong2 Man Utd di Bukit Jalil berbelah bahagi semase menyokong skuad kegemaran mereka menentang Malaysia.. Setiap kali Man Utd sumbat gol, diorg loncat2, dan tiap kali Malaysia sumbat gol, diorg pun loncat2.. sebabnye? Sebabnye baju boleh tipu, tapi hati rakyat Malaysia x leh tipu right? Sayang Malaysia dan sayang Man Utd, kire ok la tu.. Jangan sayang Man Utd then x sayang Malaysia sudah lerr… buang negara nak? hehe















{ 4 comments… read them below or add one }
betul 2….tak le nak judge berdasarkan satu pelawanan je..
buktinya perlawanan kali kedua Malaysia kalah 2-0..
Kelemahan pasukan Malaysia =>> mudah mendabik dada…….. huk huk
aku pon perasaan jugak…
bile MU gol..orang yg pakai baju MU pon melompat riang…
bile Malaysia pon gol..diorang pon lompat jugak..haha
apa2 pon…
perlawanan Malaysia paling bagus pernah aku tengok
tahniah kepada pemain
sekurang2nye diorang x kene belasah dengan united.. mcm yg 1998 dulu..